15 травня у Бібліотеці КПІ відбулася дійсно цікава і практична бізнес-гра «Тайм менеджмент або як все встигнути». Тренер – Наталія Дзюба – бізнес-тренер, сертифікований (ECF) організаційний бізнес-коуч, HR-консультант, фасилітатор.

Учасники заходу в легкому та невимушеному середовищі познайомилися зі стратегічним і тактичним плануванням часу, дізналися, що таке тайм-інвестиції, визначили свій психотип сприйняття часу, зрозуміли, що таке феномен часу і дистантне навантаження, розглянули на прикладах різні методи планування часу, продумали ефективний регламент дня.

Також отримали від тренера практичні рекомендації з управління власним часом, а саме: як вибудувати систему щоденного планування, набути корисної звички планувати та досягати поставлених цілей тощо. 
Щиро вдячні Наталії Дзюбі за співпрацю з Бібліотекою, за корисні та надихаючі тренінги для нашої аудиторії і окремо – за бізнес-гру «Тайм менеджмент або як все встигнути». Саме граючи, учасники змогли побачити й оцінити свої сильні та слабкі сторони в управлінні часом, отримали новий досвід, що приводить до мети, і вже сьогодні зможуть перенести його в своє життя!

Окремо хочемо відмітити активну і драйвову атмосферу, що склалася в аудиторії. Дякуємо всім учасникам за активну командну роботу, бажання розвиватись та працювати над собою! На осінь у нас запланована співпраця з Наталією Дзюбою, тому стежте за нашими анонсами заходів на нашій сторінці Бібліотека КПІ / KPI Library
Ви – кращі! Чекаємо Вас на наступних заходах Бібліотеки!

https://www.facebook.com/pg/LibraryKPI/posts/?ref=page_internal

Комментарии (0)