26 липня відбудеться конференція, присвячена відкриттю проєкту «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво».

Цей проєкт релізує  компанія "Booster&Development"  за сприяння Проєкту USAID “Економічна підтримка України”.

Час проведення 16:00 – 17:30. На конференції будуть представлені як партнери проєкту, так і залучені представники громад, учасники минулого проєкту зі своїми результатами та оновлені напрямки роботи. Це чудова можливість побачити разом всіх ключових учасників та партнерів, які на протязі наступних 2 місяців будуть створювати нові можливості для багатьох українців.

Мета проєкту  - підтримати тих громадян України, які через вимушену зміну місця проживання опинились без роботи, потребують супроводу у працевлаштуванні та адаптації до умов регіону перебування, відновленні або започаткуванні власної справи.

Проєкт спрямовано на три напрямки допомоги учасникам:

  1. Професійне навчання та супровід кваліфікованих HR-експертів та кар’єрних коучів з пошуку роботи та працевлаштування.  Для тих, хто потребує профорієнтаційного визначення - індивідуальне консультування, щоб сформувати мету та обрати напрямок вашої діяльності в житті.
  2. Повний курс з основ підприємницької діяльності та менторська підтримка міжнародними бізнес-консультантами.
  3. Лінія психологічної підтримки. Учасникам надається можливість скористатися послугами психологів в індивідуальних консультаціях.

Для всіх учасників проєкту відкрита можливість взяти участь у заходах з ознайомлення із новими професіями на воркшопах «Відверто про професію», долучитися до семінарів та конференцій наших партнерів, працювати на онлайн-платформі з тренінгами та подкастами за напрямками курсів проєкту,  отримати можливість виграти ваучери на навчання за новими та актуальними для ринку професіями.

Команда проєкту складається з досвідчених фахівців: бізнес-тренерів, менторів, менеджмент-консультантів, психологів, HR-ів та рекрутерів з досвідом роботи понад 15 років. Головна задача команди проєкту – допомогти сформувати навички сталого розвитку, життєстійкості та впевненості в фінансовому забезпеченні себе та родини під час війни.

Під час конференції учасники познайомляться з координаторами напрямків проєкту та зможуть поставити питання:

Керівниця проєкту, Наталія Дзюба, відзначає високу зацікавленість цільової аудиторії до проєкту, багато учасників вже мали інформацію про успіхи минулого проєкту та чекали на його старт. Зміни в підході до навчального процесу та менторського супровіду, впровадження роботи онлайн-платформи Microlearning для учасників допоможуть найкраще опановувати навчальний матеріал та швидше досягати цілей.

На перший етап проєкту, який проходить з 1 серпня до 30 вересня 2023 року, вже зареєструвалося понад  700 охочих. Саме на першому етапі вже сформовано сім груп учасників, де кожен зміг обрати для себе зручний час занять. Організатори проєкту очікували, що більшість людей оберуть напрямок «Працевлаштування», але розподіл на обидва напрямки «Працевлаштування» та «Підприємництво» виявився рівномірним. Згідно попереднім опитуванням, учасники напрямку «Підприємництво» заходять у проєкт вже з ідеєю продукту, з яким планують виходити на ринок або відновлюються роботу свого бізнесу.

Партнер проєкту Таврійський державний агротехнологічний університет (ТДАУ) спеціально відкрив 10 місць для наших учасників. Відібрані учасники отримають  можливість безкоштовно (за рахунок ваучера від ТДАУ), опанувати професію маркетолога та знайти новий розвиток свого професійного шляху.

У напрямку «Працевлаштування» національна платформа GRC  як ключовий партнер проєкту вже підготувала інструменти для цільового пошуку відповідних вакансій, зокрема рекрутери компанії вже працюють над переліком  актуальних посад, які у своїх мотиваційних листах зазначили учасники проекту.

2 етап проєкту з 9 жовтня до 22 грудня  також чекає своїх учасників. Саме для них наші партнери підготували курс за новою професією напрямку «Діджитал».

Приєднуйтесь до конференції і та отримуйте всю інформацію про один з наймасштабніших проєктів цього року!

Також є можливість зареєструватися на участь в проєкті за посиланням

https://prof-guide.org.ua/